Bewonersdag 2024

DELFT, KOM BINNEN!

In de binnenstad fiets je er bijna dagelijks langs. Verenigingspanden vind je aan de grote markt, Oude Delft, Phoenixstraat en noem maar op. Op zondag 9 juni 2024, tussen 14:00  en 17:00, openen de Delftse verenigingen hun deuren voor de bewoners van de stad Delft. De bewoners zijn uitgenodigd om een kijkje te nemen in de panden van de Delftse studentenverenigingen. Neem een kijkje in de historische panden, geniet van verscheidene  vermakende en informatieve activiteiten of proef een hapje en drink een drankje aan de sociëteitsbar.

Bij elke vereniging kan je een leuke rondleiding door het pand krijgen. Daarnaast kan je altijd  even met de leden gaan praten met wat koffie of thee. Voor de geïnteresseerden in geschiedenis en historische panden, is er een route die gevolgd kan worden langs verschillende historische sociëteiten. Deze begint op D.S.V. Nieuwe Delft (De Bolk). Daarnaast kunt u de hele middag overal gewoon binnenlopen.

Hieronder is een overzicht met alle deelnemende verenigingen en hun locatie. Ook op  de kaart onderaan zijn alle verenigingen te vinden. Als er vragen zijn, stuur dan een mailtje  naar vera@tudelft.nl 

Verenigingen: 

  1. D.S.V. Nieuwe Delft (De Bolk) – Buitenwatersloot 1-3 
  2. Delftsch Studenten Corps – Phoenixstraat 30 
  3. Delftsche Studenten Bond – Oude Delft 123 
  4. K.S.V. Sanctus Virgilius – Oude Delft 57 
  5. Outsite – Lange Geer 22 
  6. D.S.V.V. Punch – Brabantse Turfmarkt 9 
  7. D.S.J.V. Groover – Brabantse Turfmarkt 9 
  8. Ariston ‘80 – Brabantse Turfmarkt 9 
  9. D.S.R.V. Laga – Nieuwelaan 53

Download hier de Bewonersdag flyer!

VerenigingsRaad Delft